Vásárlási feltételek

Termékeinket az alábbi módon vásárolhatja meg:

  • Rendeléseit leadhatja E-mail-n az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre és a megrendelt termékeket személyesen átveheti a raktárunkban vagy kérheti azok kiszállítását.
  • Rendeléseit leadhatja telefonon, a +3630 -205-7539 számon, és a megrendelt termékeket személyesen átveheti a raktárunkban vagy kérheti azok kiszállítását vagy postázását.
  • Termékeinket - amennyiben ezekből raktárkészletünk van - személyesen is megvásárolhatja a bemutató termünkben, ami hétfőtől csütörtökig 8.00 órától 12:- ig és pénteken 8.00 órától 11- ig tart nyitva.

Az áruházunkban közölt információk nem minősülnek szerződés megkötésére vonatkozó ajánlatnak, a megrendelések esetén Vásárló minősül ajánlattevőnek. A Szerződés a Vásárló által tett ajánlatnak a Dél-Alföldi Porcelán Kft . által történő elfogadásával jön létre. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a beérkezettnek, amikor a Dél-Alföldi Porcelán Kft, illetőleg a Vásárló számára hozzáférhetővé válik. A megrendeléssel és visszaigazolással létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Dél-Alföldi Porcelán Kft. nem iktatja és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

Áruházunkban megadott árak forintban értendőek, és 27% ÁFÁT tartalmaznak.

Az áru kiszállítása a rendelések beérkezési sorrendje szerint történik, a készlet erejéig. Nagyszámú megrendelés beérkezése esetén előfordulhat, hogy egyes cikkeket külön szállíttatjuk ki egy későbbi időpontban, mely akár 3­4 hét is lehet a rendelés beérkezésétől számítva.

Az áru kiszállítását kizárólag Magyarország területén vállaljuk.